real time web analytics

Individanpassad behandling.

Introduktion

Oavsett om ditt mål är en smärtfri vardag eller prestation på elitnivå är du välkommen till oss.

Vi erbjuder dig en noggrann undersökning och utifrån den och dina mål tar vi tillsammans fram en behandlingsplan.

Vi skräddarsyr behandling och åtgärd utifrån evidens, beprövad erfarenhet och dina personliga mål. Undersökningen inriktas på att hitta grundläggande orsak till smärta och funktionsnedsättning. I behandlingen kommer du att få verktyg för att själv kunna påverka dina besvär.

Träning

Hos oss är träning en central del av din behandling.

Syftet med träningen kan vara att förbättra styrka, kondition eller balans. Tillsammans kommer vi fram till vilken form som passar dig bäst. Träning är en av de viktigaste behandlingarna vid flera olika smärttillstånd och för att förebygga livsstilssjukdomar.

Idrottsmedicin

Aktiv motionär eller elitidrottare.

Vi hjälper dig med din idrottsskada och besvär som påverkar din träning eller idrott. Målsättningen är att du på ett säkert sett kan återgå till din aktivitet. Vi har bred erfarenhet och kompetens/kunskap både som aktiva själva, samt i arbetet med patienter.

Ortopedisk Manuell Terapi

Alla vi på Motoriken har vidareutbildning inom OMT.

Ortopedisk Manuell Terapi är ett internationellt specialistområde för undersökning och behandling av akuta och långvariga smärtproblem, funktionsstörningar, skador och sjukdomar i rörelsesystemet. Omhändertagandet är baserat på kliniskt resonemang och specifika åtgärder som inkluderar manuella undersöknings- och behandlingstekniker samt funktionsträning. OMT anpassas till varje enskild patient utifrån en biopsykosocial modell samt omfattas och drivs av aktuell vetenskap och klinisk beprövad erfarenhet.

Kontakta oss

Lämna gärna ett meddelande på telefonsvararen eller kontakta oss via formuläret.

Telefonnummer

018-51 50 40

Öppettider

Mån-tor: 8-17
Fre: 8-15

Observera

Lunchstängt 12-13

Besöksadress

Götgatan 1
753 15 Uppsala

Vi ringer dig

    Meny