real time web analytics

Engagerade
sjukgymnaster

Introduktion

Motoriken har funnits i mer än 20 år. Vi är ett team legitimerade sjukgymnaster och fysioterapeuter med mångårig erfarenhet av undersökning och behandling för besvär från rörelse- och stödjeapparaten.

Heleen

Legitimerad sjukgymnast och fysioterapeut sedan 1987.

Heleen har arbetat som privat praktiker sedan 1994. Hon är specialiserad inom Ortopedisk Manuell Terapi och tog examen i OMT (steg-3) 1996. Övrig vidareutbildning i idrottsmedicin, träning, akupunktur och Kognitiv Beteende Terapi.

Mattias

Specialist i idrottsmedicin.

Mattias är legitimerad sjukgymnast sedan 2012 och färdig specialist i idrottsmedicin sedan 2020. Mattias inriktning som sjukgymnast är bedömning och behandling av led- och muskelrelaterade besvär. Han har vidareutbildning inom OMT, träning och akupunktur och erfarenheter av rehabilitering efter operation. Han har tidigare varit ansvarig sjukgymnast för flera fotbollsklubbar, är själv före detta handbollsspelare på elitnivå med stort intresse för träning och idrott.

Jonas

Undervisar vid Uppsala universitet.

Jonas är legitimerad sjukgymnast och fysioterapeut sedan 1998. Jonas har bred klinisk arbetserfarenhet med arbete på vårdcentral, elitidrottsgymnasiet och gentemot fotbolls-, volleyboll- och innebandylag. Han har sedan 2014 varit privatpraktiserande sjukgymnast på Motoriken. Jonas har examen i Ortopedisk manuell terapi och vidareutbildning inom idrottsmedicin. Förutom kliniskt arbete har Jonas stort pedagogisk intresse och undervisar sedan 2007 på fysioterapeutprogrammet vid Uppsala universitet i anatomi, idrottsmedicin och undersökningsmetodik.

Kontakta oss

Lämna gärna ett meddelande på telefonsvararen eller kontakta oss via formuläret.

Telefonnummer

018-51 50 40

Öppettider

Mån-tor: 8-17
Fre: 8-15

Observera

Lunchstängt 12-13

Besöksadress

Götgatan 1
753 15 Uppsala

Vi ringer dig

    Meny